| Spring & Mercer | THE RUSSELL |


Here is an example of how colour accents can change your interior space. The designers chose yellow to create a British , yet regal style, for an unique atmosphere .

The-Russell-Covent-Garden-09-©-Phil-Durrant-Est-Magazine

The-Russell-Covent-Garden-07-©-Phil-Durrant-Est-Magazine

The-Russell-Covent-Garden-02-©-Phil-Durrant-Est-Magazine

 

Designers Tamiko Onozawa and Sophie Ashby from the London based design studio Spring and Mercer, got in touch with us recently to share one of their latest projects, The Russell. Within a flash we recognized the sophisticated elegance and grace that is synonymous with the best of British Design.

Located in Convent Garden, the apartments overlook The Piazza and the cobbled streets below. With the first floor originally  built as a warehouse, it has retained its architectural DNA with exposed steel and half-moon windows, while the upper floors take on a grander slightly more regal feel. Industrial and regal – how very British!

The-Russell-Covent-Garden-01-©-Phil-Durrant-Est-Magazine

The-Russell-Covent-Garden-04-©-Phil-Durrant-Est-Magazine

The-Russell-Covent-Garden-06-©-Phil-Durrant-Est-Magazine

 

The-Russell-Covent-Garden-08-©-Phil-Durrant-Est-Magazine

The-Russell-Covent-Garden-11-©-Phil-Durrant-Est-Magazine

 

refference: estmagazine.com.au

Advertisements

One response to “| Spring & Mercer | THE RUSSELL |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s