| House of Vision | Kouichi Kimura Architects |


vis6

 

To provide the privacy that the client demanded, FORM / Kouichi Kimura Architectsdecided to enclose the lot with the trench extended beyond the building and provide an interior courtyard as the center.

The enclosed space clips images from the surrounding landscapes, creating a comfortable outdoor living room that in not exposed to the outside world. The position of each opening is carefully designed. Specifically the position and form of the opening of the living/dining room with kitchen on the second floor is most effective in concert with the interior.

vis5

vis4

vis

House-of-Vision2

House-of-Vision3

vis3

 

refference:

coolboom.net

abduzeedo.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s